+47 40018888 post@nordicav.no

Skjermer

Presentasjonsskjermer
Skjermer for presentasjon eller visningsskjermer er arvtakeren til projektoren. Flere møterom og klasserom bytter ut projektoren med flatskjerm.

Selve bilde på visningsskjermer er mye skarpere enn projektorbilde, og man trenger ikke tilsvarende størrelse på en visningsskjerm for å kunne se detaljene. Skjermstørrelse på mellom 55” og 75” holder til de aller fleste møterom.

Skjermer har blitt vesentlig rimeligere med tiden, og er også mer stabile, brukervennlige og holder lengre enn projektorer. I tillegg slipper man service med lampebytte og rensing av filter.

Plassering av skjermer er mer fleksibelt enn projektor og lerret. Skjermer kan monteres direkte på vegg, fra tak, på svingarm, eller på stativ med hjul som gjør dem mer mobile.

Informasjonsskjermer
Infoskjermer er en moderne måte å formidle informasjon eller reklame til kunder og ansatte. Skjermene er bygget får å være operative over lengre perioder. Disse er også å få i andre formater enn standard skjermformater.  Informasjonsskjermer blir ofte brukt i ganger, korridorer og resepsjoner, eller som reklameskilt i butikker, vinduer, foran handledisker osv..

Vi er behjelpelig med å finne gode løsninger. Ta kontakt!