+47 40018888 post@nordicav.no

Monteringer

Projektorer
Nordic Audio Video utfører installasjonstjenester av alle typer projektorer uavhengig av modell, merke eller størrelse. Ofte blir disse installasjonene utført sammen med installasjon av lydanlegg, lerret, whiteboardtavle eller interaktiv tavle.

Smartboard / interaktive løsninger
Nordic Audio Video har samarbeid med de fleste importører av interaktive løsninger i Norge. For oss selv og våre kunders trygghet er vi sertifisert og har bred erfaring på samtlige interaktive installasjoner. Vi har også gjennomført Smartboard sitt akrediteringsprogram som gir oss vesentlige kunnskaper og støtte rundt smartboardtavler og installasjoner av disse.

Flatskjermer / displayløsninger
Nordic Audio Video utfører installasjon av alle typer flatskjerm og displayløsninger. For partnere har vi faste avtaler på disse installasjonene, hvor vi i tillegg kan levere veggfeste. Dette fordi det ikke alltid lar seg montere slik kunde hadde tenkt, vi har derfor alltid med oss forskjellige fester (veggfeste med og uten vipp, veggfeste med arm, samt takfeste) på bilene våre. Vi er også behjelpelig med å kable de nødvendige kablene fra skjerm og frem til punktene sine.

Lyd / mikrofonsystemer
Nordic Audio Video installerer alt i lyd, fra enkle klasseromløsninger, mikrofonsystemer, auditorier, haller og store utendørsarenaer.
Vi har knyttet samarbeid med flere ledende leverandører av lydutstyr til forskjellig formål. Noen av disse kontaktene er så gode at våre tjenester går på tvers av hverandre, slik at vi også har blitt installatører for enkelte av våre leverandører.

Styresystemer
Nordic Audio Video har erfaring med installasjon av mange forskjellig typer styresystemer. Som oftest er dette ferdig programmert av oppdragsgiver. I tillegg kan vi også levere og har erfaring med å sette opp alt fra enkle knappepanel til mere kompliserte løsninger.

Kablinger / opprydding
Nordic Audio Video utfører kablinger og opprydding av alle typer kabler knyttet til lyd, bilde monitorer, pc’er etc. Som oftest utføres disse oppdragen av kunder som ønsker opprydding i kablene på auditoriet, møterommet eller rundt arbeidsplasser i kontorlokalene. I forbindelse med opprydding legger vi kanaler i gulv, vegger og tak, samt fester kablene ryddig oppunder bord og andre steder etter kundens ønsker.

Service
Nordic Audio Video utfører service på alle typer installasjoner knyttet til lyd og bilde. Feilsøking, utskifting av kabler, projektorlamper, flytting av utstyr, samt de fleste reparasjoner som lar seg utføre på stedet.

Andre monteringer
Med vår monteringsekspertise tar vi på oss andre typer monteringsoppdrag relatert til de type installasjoner vi normalt utfører. Ta kontakt for ytterligere informasjon.