+47 40018888 post@nordicav.no

NORDIC AUDIO VIDEO

Om oss

Nordic Audio Video utgjør en optimal organisasjon for montering, service og vedlikehold av presentasjonsutstyr.
Foretaket ble etablert i 2008 under navnet «Nordic Serviceteam Norge AS». Senere ble vår logo og vår avdeling kalt «Nordic Audio Video», som er mer relatert til driften av vår organisasjon.

Vår filosofi er å være problemløseren og monteringsenheten for alle våre kunder og samarbeidspartnere. Våre nøkkelpersoner har lang fartstid i bransjen, og vi har over tid spesialisert oss på montering av presentasjonsløsninger til møterom, saler, videoløsninger og klasserom. Høy servicegrad, pålitelige leveringer sammen med god kvalitet i vårt arbeid, gjør at vi i dag har en rekke betydelige organisasjoner som fornøyde kunder.

 Vårt Konsept

Nordic Audio Video er en organisasjon med monteringsekspertise på utstyr til presentasjon, lyd og bildeoverføringer. I dette ligger alt fra videokonferanse, flatskjermer, projektorer, lerreter, elektroniske tavler (smartboard), lydanlegg og annet utstyr som kan kobles opp mot lyd eller en bildeavspiller.

Monteringsekspertise
Montering og ekspertise innenfor elektroniske presentasjonsløsninger er vår hovedstyrke, og ikke minst vårt satsningsområde. Vi kan med hånden på hjertet si at vi er blant landets ledende innenfor montering av slikt utstyr. Vårt nære bånd mellom oppdragsgiver og produsenter av utstyr gjør oss unike i bransjen, som igjen har gitt oss mye erfaringer og bred kompetanse innenfor området. Vi utfører monteringstjenester for flere store aktører på østlandet, og vår målsetting er å kunne tilby våre tjenester til de fleste aktører i vårt område.

Kvalitet og oppfølging
Våre erfarne konsulenter og montører føler et stort ansvar for deg som kunde og garanterer for den servicen du har krav på. Vårt nære samarbeid med store betydelige organisasjoner forplikter oss til å utøve god oppfølging, samt levere kvalitet etter kundens ønsker.

Levering og responstid på montering
I utgangspunktet har vi responstid på ca 2 uker når det gjelder monteringer. En del av våre monteringer er prosjekter som er sesongbetont, i slike perioder kan responstiden vare noe lenger. Dersom noe virkelig skulle haste tar vi høyde for dette, og gjør vårt beste for å imøtekomme kundens ønsker.
Innenfor vår responstid, vil stort sett alle våre produkter kunne bli levert. Dersom noen produkter ikke er avhengige av montering, er normal leveringstid 5 virkedager. Skulle det være leveringstid utover dette blir kunden gjort oppmerksom ved bestilling.

Betaling
Alle kunder blir kredittsjekket. Det utstedes faktura etter at varen/tjenesten er levert kunde. Betalingsbetingelser ved faktura er pr 14 dager.

Reklamasjon og skader
Ved skade, mangel eller klage på produkt/montering skal kunden straks kontakte Nordic Audio Video, tlf 40018888. Skade eller mangel forårsaket av Nordic Audio Video skal rettes opp snarest og vederlagsfritt for kunden. Der Nordic Audio Video ikke kan stå til rette for skaden/mangelen på produktet, vil vi være behjelpelig med å rette den opp.

Velkommen som kunde hos Nordic Audio Video

Frode Paulsen

Frode Paulsen

Daglig leder

Utdannelse fra BI og NHI med studiekompetanse innen prosjekt og kommunikasjonsledelse. Mange års erfaring med installasjon og formidling av elektronisk presentasjonsutstyr som videokonferanse, projektorer, flatskjermer og andre løsninger knyttet til lyd og bilde.

Amer Balagic

Amer Balagic

Tekniker

Tekniker innenfor lyd og bilde, med installasjon av videorom, flatskjermer og interaktive løsninger som hovedfelt.

Une Moslet

Une Moslet

Kontormedarbeider

Mange års erfaring innenfor salg, markedsføring og kundebehandling.